Depilació cera



CERA

 Resultat d'imatges de exfolia la piel
És un dels sistemas més popular, poster perqué ho podem fer còmodament a casa i   perquè hi ha diverses tècniques per a això. Des   de la cera calenta a la freda, passant per la cera de tipus roll-on.

La pell sempre ha d'estar neta i seca abans d'aplicar la cera.Si fas servir cera calenta o roll-on, has de comprovar abans la temperatura per evitar cremades a la pell.
Després, l'hauràs de escampar sobre la superfície que vagis a depilar. Et ajudaràs d'una espàtula i començaràs de dalt a baix, segons creix el pèl.Arriba el moment de l'estirada i en aquest cas es farà de forma inversa a com hem aplicat la cera. Si en retirar encara hi ha algun pèl rebel, has de repetir el procés.

Has de exfoliar la teva pell
Abans de fer  la depilació uns dos dias abans es recomana exfoliar, aixi evitarà que els borrissols es quedin enterrats i els granits vermells apareguin de manera més freqüent.

Pols de talc 
Resultat d'imatges de talcum powderGràcies a aquest producte, s'absorbeix l'oli o bé la humitat que podria tenir la pell. En estar el més seca possible, sabem que la cera es va a agafar molt millor i amb ella, el resultat també serà més perfecte.
Les bandes de cera freda són molt còmodes, ja que les pots fer servir en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Són una opció ràpida, senzilla i molt útil



Recomanacions per millorar la teva experiència amb la depilació de cera freda:
Resultat d'imatges de cera de depilaçãoSi han quedat restes de cera freda en la teva pell, no intentis retirar bruscament, ja que podries fer-te mal. Utilitza una mica d'oli vegetal o àloe vera per retirar l'excés de cera.
Si abans de la depilació és recomanable que et dutxes amb aigua tèbia per obrir els porus, després de la depilació has dutxar-te amb aigua freda perquè aquests es tanquin.
Tot i que és important que hidratis el teu cos diàriament, posa especial atenció a la cura de la teva pell després de la depilació, ja que pot ser que hagi quedat ressentida. Podeu fer servir àloe vera, oli d'ametlles o qualsevol altre oli o crema amb propietats hidratants i calmants que t'agradi per mantenir la teva pell hidratada.
Un altre consell important és que no prenguis el sol a les 24 h següents a la depilació perquè la teva pell pugui recuperar-se completament.



Consells per cuidar la pell despres de la depilació amb la cera calenta.

 Hidrata la pell i aplica un producte calmant, com l'àloe vera, perquè la zona es recuperi molt millor després de la depilació. Aquest pas és especialment important en la pell de parts delicades del cos com ho són els engonals.No prenguis el sol a les següent hores: de nou, el sol pot irritar la zona i perjudicar la recuperació de la pell després de la depilació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Massatge

Trucs de bellesa de famosos