Trucs de bellesa de famosos

Celebreties tenen els seus trucs casolans per cuidarse 


1. Menjar sa


Imatge relacionadaEn tota dieta equilibrada no han de faltar les verdures i fruites que aporten l'equilibri energètic que el nostre cos necessita. L'actriu de Kill Bill, Uma Thurman manté una alimentació sana seguint aquesta regla, a més, adora les infusions.
*Gwyneth Paltrow és molt més acurada del seu cos pel que manté una alimentació macrobiòtica, no consumeix lactis, carns, cafè, ni sucre, ni cereals. Tampoc fuma ni pren alcohol.
* L'actriu de la saga Divergent, Shailene Woodley va confessar que menja argila per depurar.





2. Cremes i olis no tradicionals 

* Per lluir una pell suau i bella, Jennifer Aniston s'aplica vaselina a les parpelles cada nit, així manté les pestanyes boniques. Al matí, per a la desinflamació dels ulls, s'aplica una crema per a les hemorroides! També ho fa Sandra Bullock.
Resultat d'imatges de jennifer aniston


* Emma Stone exfolia la pell amb un econòmic ingredient de cuina: bicarbornato sodi.


Resultat d'imatges de aceite de oliva* Per la seva banda, cada setmana Julia Roberts es fa un rentat de mans per deu minuts en oli d'oliva, asís suavitza la pell i llueix unes mans més llises, a més millora l'aspecte de les cutícules i les ungles.

Resultat d'imatges de scarlett johansson
Per tonificar la cara, Scarlett Johansson renta cada dia la seva cara amb
vinagre de poma, ja que el seu àcid aconsegueix un balanç perfecte amb el PH natural de la pell.













Resultat d'imatges de angelina jolie
Un dels trucs de Angelina per mantenir sempre el cabell amb volum i que no es quedi lacio al llarg del dia és utilitzar un xampú sec a les arrels. Tant si ja coneixes el xampú sec (i per tant ja no pots viure sense ell), com si per a tu és un terme nou, has de saber que, com el seu nom indica, serveix per eliminar el greix de l'cabell en sec, per facilitar-nos l'existència entre rentat i rentat, però té molts altres usos que encara desconeixes.

Si apliques una petita quantitat de xampú sec a les arrels, masajeas amb els dits la zona fins que s'absorbeixi, i tot seguit raspalles bé els cabells, ¡aconseguiràs un volum espectacular!





Resultat d'imatges de fresa

Les maduixes contenen un enzim anomenat àcid màlic, les propietats són bastant efectives per blanquejar les dents, millorar l'aspecte de les genives i reforçar la higiene bucal. Tan sols hauràs de tallar una maduixa, fregar-la contra les dents i deixar actuar durant uns minuts. A continuació, esbandir amb normalitat.



Per descomptat, els resultats no són immediats, però si ets constant amb aquest truc i aprofites la temporada de maduixes per realitzar-te aquest tractament casolà, segur que en unes setmanes comences a notar els resultats. Aquest truc utilitza Catherine Zeta Jones.




Resultat d'imatges de Paula EchevarríaLes estries són una de les majors preocupacions de les dones, principalment quan pateixen un canvi brusc de pes o durant l'embaràs, ja que són els moments més propensos a la formació d'aquest tipus de cicatrius.
pots fer com Paula Echevarría, i incidir amb molta més insistència en la hidratació corporal, centrant-te en exercicis per cuixes, glutis, abdomen i pit, que són les zones on més freqüentment apareixen les indesitjades estries.

A més, Paula aplicava cada nit oli de Rosa Mosqueta per tot el cos, ja que és un potent regenerador de la pell, la hidrata en profunditat i ajuda a la cicatrització, per la qual cosa és un gran aliat en la lluita contra les estries.







Exfoliant corporal anticel·lulítica a força de cafè

Resultat d'imatges de jessica albaJessica Alba ha declarat el seu amor incondicional per la cosmètica natural i els remeis casolans per a la cura de la pell. 
Per realitzar a casa tan sols necessitaràs una cullerada de cafè finament mòlt, mig iogurt grec, unes gotetes de llimona si la teva pell és greix o una cullerada d'oli de coco si la teva pell és seca. Aplica uniformement per la zona desitjada amb moviments circulars i deixa-la actuar durant 10 minuts. Adéu pell de taronja!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Depilació cera

Massatge